Hoger scoren in Google

Van studentenhuis naar grote-mensen-woning

Een huis inrichten is niet een eenmalig iets, maar een proces dat je hele leven zou moeten duren. Je huis is de spiegel van je jezelf en over tien jaar ben je hopelijk geen student meer. Je wordt volwassener en gaat misschien andere interesses krijgen. Dit zou je terug moeten zien in de inrichting van je huis, want het zou moeten voelen als een warme, precies passende jas om je lijf. Om de paar jaar een nieuwe lamp of nieuwe sierkussens online kopen is niet voldoende. Toch hebben veel mensen hier moeite mee. Wij helpen je op weg en geven je tips voor je huis als je de 30 nadert.

Posters

In een typische tienerkamer vind je posters op de muur geplakt. In studentenkamers kan dit ook nog wel het geval zijn, maar wil je een volwassen huis, dan kun je de niet-omlijste posters beter van de muren halen. Ben je toch gehecht aan je posters? Koop dan een kader voor een direct chiquere uitstraling.

Plastic planten

We moeten eerlijk zijn: sommige nepplanten lijken zo echt dat ze ermee weg komen, maar de goedkope nepplanten moeten de deur uit na je dertigste levensjaar. Ben je niet zo goed in het onderhouden van planten, ga dan voor vetplanten of cactussen. Deze soorten zijn haast niet dood te krijgen.

Lelijke verlichting

Verlichting is vaak een ondergewaardeerd onderdeel van het interieur, maar o zo belangrijk. Het zorgt voor gezellig- of ongezelligheid. Kijk goed rond en vervang alle TL-buizen en witte verlichting voor gezellige, gedempte verlichting. Ga het liefst voor spaarlampen, want die gaan veel langer mee én zijn beter voor het milieu!

Games

Boys wil be boys en ook al is je man over de 30, de kans is groot dat hij nog steeds regelmatig gamet. De kans is ook groot dat hij overal zijn consoles laat slingeren. Zorg dat ze voortaan netjes opgeborgen zijn in je nieuwe, volwassen huis en schaf bijvoorbeeld een mooie mand aan om het hem makkelijker te maken.

Meer Directories