Hoger scoren in Google

Recente studie die het belang van een schone werkomgeving aantoont.

Wellicht zegt het u niets, maar het vooraanstaande Britse communicatiebureau Ceris Burns International, heeft recentelijk een onderzoek verricht naar het belang van een schone werkomgeving.

Hun studie, waar 200 mensen aan deelnamen, bevestigde dat een schone werkomgeving essentieel is voor de gezondheid en hygiëne van het personeel. 78% van de deelnemers gaven te kennen dat de schoonmaak met gespecialiseerd apparatuur betere resultaten opleverden dan traditionele schoonmaak, bijvoorbeeld met een dweil. Dit gespecialiseerde apparatuur betreft vloerreinigingmachines, boenmachines en gespecialiseerde glasbewassing.

Meer productiviteit.

In het onderzoek gaven 72% van de deelnemers aan dat zij een aangenaam gevoel ervoeren op de werkplek. De andere 38% voelden zich content op de werkvloer. Deze gevoelens bij elkaar genomen resulteerden weer in een hogere productiviteit. Hiermee is in dit onderzoek aangetoond dat een schone werkomgeving leidt tot hogere productie onder uw personeel.

Wat is wijsheid?

Hoe vaak moet u nu een professioneel schoonmaakbedrijf in de arm nemen? En wat is het voordeel voor uw bedrijf?

Dit hangt onder andere af van de oppervlakte van uw bedrijfspand en het doel dat u voor ogen hebt. Als u bijvoorbeeld een klein bedrijf hebt, dan volstaat het om eens in de week uw pand schoon te laten maken door een schoonmaakbedrijf. Hebt u echter een groot pand dat onderhouden dient te worden, dan doet u er verstandig aan om iedere dag uw pand te laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf. Dit zorgt er niet alleen voor dat u het moraal van uw personeel verhoogd, het zorgt er ook voor dat u op deze manier voorkomt dat ziektekiemen zich kunnen verspreiden. Deze kunnen namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid van uw personeel, wat weer kan leiden tot meer ziekteverzuim.

Tienstra Schoonmaakbedrijf.

Tienstra Schoonmaakbedrijf biedt u een uitgebreide schoonmaakdienst aan. Wij zijn werkzaam in Noord Nederland, te verstaan in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zorgen ervoor dat u en uw personeel in een schone, frisse omgeving kunnen werken. Kijk op onze website tienstraschoonmaakbedrijf.nl wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer Directories