Hoger scoren in Google

Tips voor een web hosting pakket

Vele bedrijven hebben al ene hosting pakket afgenomen bij een hosting bedrijf. Hoe weet je dat je bij de juiste afnemer zit? In dit een aantal artikelen die van belang zijn bij het kiezen van een hosting pakket.

Tips

Grootte hosting pakket

Voor vele ondernemers is het een bekend verhaal, het kopen van een te groot hosting pakket. De ondernemers komen er later achter dat het ook had gelukt met een veel kleiner pakket. Het is altijd mogelijk om een pakket te upgraden. Wanneer je net begint met een website is een pakket met grootte van 500MB en 2GB aan dataverkeer voldoende. Mocht je in de toekomst gaan groeien, kun je zoals gezegd altijd meer data nemen.

Het aanbod

Het is belangrijk er rekening mee te houden dat alle benodigde diensten worden aangeboden in het hosting pakket. Normaliter verschillende de hosting pakketten niet zoveel van elkaar. Echter kunnen er wel degelijk verschillen zitten in de e-mail accounts, subdomein namen etc. Het is dan ook belangrijk hier vooraf een goed overzicht van te hebben en af te wegen wat je wel en niet nodig hebt.

Snelheid

Ondanks dat de pakketten vaak niet veel van elkaar verschillen, zijn er echter nog wel degelijk pakketten met een lage snelheid. Dit is met name terug te zien bij hosters die hun pakket in het buitenland hebben staan. Het is belangrijk dat je vooraf bijvoorbeeld een test download kan uitvoeren, zodat je met eigen ogen de snelheid kan zien. Vooraf zullen ze natuurlijk niet aangeven deze in het buitenland hebben staan.

Contactgegevens

Het is belangrijk de gegevens van de hosting provider te checken. Zo kun je al heel gemakkelijk zien of het staat ingeschreven bij het KVK, of ze beschikken over een btw nummer, of ze geregistreerd staan bij de belastingdienst en noem maar op. Het is belangrijk dit na te trekken, om erachter te komen of de partij betrouwbaar is. In deze tijd komt oplichting nog vaak voor. Door het natrekken van de gegevens, of het bellen van het telefoonnummer, kun je dit op een eenvoudige manier voorkomen.

Referenties

Bijna elk bedrijf heeft wel beoordelingen en referenties. Het is dan ook belangrijk om deze te controleren, zodat je vooraf inzicht kan verkrijgen in de kwaliteit van de hoster. Het is eigenlijk voor iedereen mogelijk om een hosting bedrijf te beginnen. Daarom is het belangrijk de ervaring en de kennis vooraf in kaart te hebben. Kijk voor meer informatie over webhosting op https://www.nl-xs.com/

Meer Directories