Hoger scoren in Google

Werk offshore

Werk offshore. Als je van avontuur houdt en het niet erg vindt om een tijd van huis weg te zijn, kom dan offshore werken op onze olieplatform. Het werk is erg divers, aangezien je verschillende taken en functies moet vervullen. In de meeste gevallen ben je om de maand aan het werk. Dit betekent dat je één maand aan het werk bent en vervolgens ben je één maand thuis.

Offshore: Zwaar werk, maar goed betaald.

Het werken op een olieplatform is zeer zwaar werk. Je zult veel dingen moeten tillen en slepen. Als je dus snel geblesseerd raakt, of een lichamelijke beperking hebt dan is dit werk, om praktische redenen, niet bestemd voor jou. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je creatief bent en goed op onverwachte situaties in kunt spelen. Het wil nog wel eens voorkomen dat er iets stuk gaat. Er wordt dan van je verwacht dat je hier snel op reageert en in staat bent om reparaties uit te kunnen voeren. Ook zal je vaak in aanraking komen met onderhoudswerkzaamheden.

De keerzijde is dat dit werk erg goed betaald. Juist omdat je zo lang van huis bent en omdat van je wordt verwacht dat je multi-inzetbaar bent.

Ben je geïnteresseerd in een veelzijdige baan met collega’s die goed met elkaar omgaan? Ben je niet vies van hard werken? Wil je graag een beter betaalde baan dan de gemiddelde uitzendbureau je kan bieden? Denk dan aan offshore werk.

Meer Directories