Hoger scoren in Google

De voordelen van dropshipping.

Het aantal webshops groeit nog steeds enorm in populariteit. Verschillende ondernemers zijn op zoek naar ecommerce modellen waarin ze hoge winsten maken en slechts weinig te hoeven investeren. Dat is waar dropshipping komt kijken.

Dropshipping uitgelegd.

Op wikipedia vind je de volgende uitleg over dropshipping: ‘De dropshipping methode wordt hedendaags veel gebruikt door startende ondernemers, aangezien zij normaliter geen grote investeringsbehoefte hebben. Dropshipping maakt het daarnaast voor particulieren ook goed mogelijk om zonder al te veel te hoeven investeren bij te kunnen verdienen’.

Het gaat er bij dropshipping om dat je producten verkoopt die niet in jouw bezit zijn. Je kunt zo dus een webwinkel opzetten, je prijs bepalen en de producten aan je klanten verkopen. Hierbij geef je de bestelling door aan jouw leverancier die het weer verscheept naar jouw klant. Vaak heb je hierbij ook de mogelijkheid om de producten te versturen met jouw logo en in jouw verpakkingsmateriaal.

De voordelen van dropshipping op een rij.

Lage investeringskosten.

Wat het meest aanspreekt aan dropshipping is dat je geen voorraden aan hoeft te leggen. Dit bespaart enorm veel kosten. Niet alleen bespaar je op de kosten van je voorraad, je hoeft ook geen magazijn of opslagplaats te huren. Hier bespaar je dus ook op. Hierdoor heb je te maken met lage opstartkosten en minder financieel risico.

Je bespaart op tijd.

Doordat je bespaart op de dingen uit het vorige punt kun je gemakkelijker een winkel opzetten. Je hoeft zelf de producten die je verkoopt niet in te pakken en te versturen. Dat wordt voor je gedaan.

Diversiteit.

Als je zelf je voorraad aan moet leggen terwijl je weinig vermogen hebt om te kunnen investeren, dan ben je vaak aangewezen op het aanleggen van een kleine voorraad. Hierdoor mis je vaak diversiteit in je assortiment. Met dropshipping loop je dat risico niet. Met deze methode heb je vaak de keuze uit een divers assortiment, die jij vervolgens weer aan kunt bieden op je webwinkel.

Groeien zonder extra werkzaamheden.

Wanneer je webwinkel groot wordt en je veel verkopen verricht, bespaar jij jezelf het extra inpakwerk dat hierbij komt kijken. Het meeste werk wordt gedaan door jouw leverancier. Natuurlijk moet je wel werk stoppen in het promoten van je website. Maar hier zal je niet veel meer werk van krijgen wanneer je webwinkel begint te groeien.

Alvan Trading.

Een van de bedrijven waar u mee in zee kunt gaan is Alvan trading. Alvan Trading is een dropshipping en groothandel in merkkleding en accessoires. De marges die zij hanteren zijn erg gunstig, waardoor jij ook gunstige prijzen kunt rekenen op je webwinkel.

Meer Directories