Artikel Linkruil

Hoger scoren in Google

De voordelen van dropshipping.

Het aantal webshops groeit nog steeds enorm in populariteit. Verschillende ondernemers zijn op zoek naar ecommerce modellen waarin ze hoge winsten maken en slechts weinig te hoeven investeren. Dat is waar dropshipping komt kijken.

Dropshipping uitgelegd.

Op wikipedia vind je de volgende uitleg over dropshipping: ‘De dropshipping methode wordt hedendaags veel gebruikt door startende ondernemers, aangezien zij normaliter geen grote investeringsbehoefte hebben. Dropshipping maakt het daarnaast voor particulieren ook goed mogelijk om zonder al te veel te hoeven investeren bij te kunnen verdienen’.

Het gaat er bij dropshipping om dat je producten verkoopt die niet in jouw bezit zijn. Je kunt zo dus een webwinkel opzetten, je prijs bepalen en de producten aan je klanten verkopen. Hierbij geef je de bestelling door aan jouw leverancier die het weer verscheept naar jouw klant. Vaak heb je hierbij ook de mogelijkheid om de producten te versturen met jouw logo en in jouw verpakkingsmateriaal.

De voordelen van dropshipping op een rij.

Lage investeringskosten.

Wat het meest aanspreekt aan dropshipping is dat je geen voorraden aan hoeft te leggen. Dit bespaart enorm veel kosten. Niet alleen bespaar je op de kosten van je voorraad, je hoeft ook geen magazijn of opslagplaats te huren. Hier bespaar je dus ook op. Hierdoor heb je te maken met lage opstartkosten en minder financieel risico.

Je bespaart op tijd.

Doordat je bespaart op de dingen uit het vorige punt kun je gemakkelijker een winkel opzetten. Je hoeft zelf de producten die je verkoopt niet in te pakken en te versturen. Dat wordt voor je gedaan.

Diversiteit.

Als je zelf je voorraad aan moet leggen terwijl je weinig vermogen hebt om te kunnen investeren, dan ben je vaak aangewezen op het aanleggen van een kleine voorraad. Hierdoor mis je vaak diversiteit in je assortiment. Met dropshipping loop je dat risico niet. Met deze methode heb je vaak de keuze uit een divers assortiment, die jij vervolgens weer aan kunt bieden op je webwinkel.

Groeien zonder extra werkzaamheden.

Wanneer je webwinkel groot wordt en je veel verkopen verricht, bespaar jij jezelf het extra inpakwerk dat hierbij komt kijken. Het meeste werk wordt gedaan door jouw leverancier. Natuurlijk moet je wel werk stoppen in het promoten van je website. Maar hier zal je niet veel meer werk van krijgen wanneer je webwinkel begint te groeien.

Alvan Trading.

Een van de bedrijven waar u mee in zee kunt gaan is Alvan trading. Alvan Trading is een dropshipping en groothandel in merkkleding en accessoires. De marges die zij hanteren zijn erg gunstig, waardoor jij ook gunstige prijzen kunt rekenen op je webwinkel.

Shop je inrichting in de uitverkoop

Wanneer je net bent verhuisd of je oude inrichting zat bent en echt wel toe bent aan iets nieuws, is het tijd om te shoppen voor nieuwe meubelen en decoraties. Je huis (her)inrichten kan een hele klus zijn en veel stress kosten, vooral als je niet echt weet waar je nou de leukste meubelen en decoraties kunt vinden. Daarom hier een aantal tips die jou kunnen helpen om je huis leuk in te richten.

 

Nieuwe inrichting, meubels kopen

Er zijn zo veel winkels waar je leuke meubels kunt kopen. Het is altijd handig om online even wat inspiratie op te doen maar online je meubels kopen is ook wel heel erg handig. Online vind je namelijk veel spullen in de uitverkoop terwijl je in de winkel daar misschien wel de volle prijs voor betaalt. Ook zijn er vaak veel meubelen die op elkaar lijken alleen is de ene variant veel duurder dan de ander.

Wanneer je begint met meubels kopen is het slim om eerst de style te bedenken. Als je allemaal verschillende spullen bij elkaar hebt in verschillen stijlen kan het al snel erg druk worden en een rotzooitje lijken. De inrichting van je huis moet natuurlijk niet te druk zijn maar rust uitstralen. Kies daarom één stijl die je erg leuk vindt en koop de meubels in deze zelfde stijl. Waar je altijd wel slaagt voor de leukste meubels is bij Piet Klerkx. Piet Klerkx heeft een erg breed assortiment en zeker genoeg keuze voor iedereen die ook een eigen persoonlijke style wil creëren in huis. Shop nu in de Piet Klerkx sale, dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor jouw nieuwe meubels.

 

Decoraties kopen

Wanneer je je meubels simpel houdt kun je deze met heel veel leuke vrolijke of juist strakke en moderne decoraties combineren. Bij de woondecoraties geldt hetzelfde als bij de meubels, probeer zoveel mogelijk in dezelfde stijl te houden om te voorkomen dat je huis er rommelig uit gaat zien. Bij de decoraties kun je wel veel verschillende kleuren die leuk bij elkaar passen met elkaar combineren maar je kunt het natuurlijk ook rustig houden. Een merk waarbij je sowieso de leukste woondecoraties vindt is Riverdale. Riverdale heeft heel veel leuke decoraties die echt makkelijk te combineren zijn en dus in ieder huis eigenlijk wel passen. Ook de leuke decoraties en accessoires voor in huis van Riverdale zijn vaak in de uitveroop. Shop dus met korting in de Riverdale sale en betaal de laagste prijs voor de leukste decoraties.

Handtassen – geen enkele vrouw kan nog zonder.

Handtassen en vrouwen gaan hand in hand. Tegenwoordig is de handtas als modeaccessoire niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het moet bij je passen, praktisch zijn en tegelijkertijd uitstraling hebben. Per slot van rekening draag je hem de hele dag bij je. Maar hoe is de handtas nu eigenlijk ontstaan? Daarover meer in dit artikel.

De geschiedenis van de handtas.

De handtas dook voor het eerst op in de Middeleeuwen. Er kon nog niet echt gesproken worden van handtassen maar meer van reistassen die over de schouder werden gedragen. Aan het eind van de 15e eeuw werden de tassen gemaakt van leer of geborduurde stoffen. Deze waren vooral groot en opvallend, waardoor ze geliefd waren onder dieven. Hierop werden de eerste handtassen gemaakt. Klein, handzaam en men kon ze in de hand dragen. Vervolgens ging het snel met de ontwikkeling van de handtas. In de 17e en 18e eeuw werd de handtas vervaardigd met onder andere zilver en goud, waardoor het al meer een modeaccessoire begon te worden. Pas tijdens de eerste wereldoorlog moesten handtassen vooral functioneel zijn. Dit was natuurlijk zodat de soldaten gemakkelijk hun wapentuig en munitie mee konden nemen. Toen de filmindustrie in de jaren ’20 van de vorige eeuw make-up voor vrouwen toonden, werden de handtassen ook meer op elegantie gemaakt. Het moest een accessoire worden dat niet alleen maar functioneel was, het moest er ook mooi uitzien en passen bij elegante kleding.

Pas na de Tweede Wereldoorlog ging het snel met de ontwikkeling van de handtas als modeaccessoire. Dat is ook wel te merken aan de hoeveelheid tassen die er tegenwoordig zijn.

Waar de meeste vrouwen handtassen voor gebruiken.

Veel vrouwen stellen nogal wat eisen waaraan een handtas moet voldoen. Vaak wanneer ze er een willen kopen, letten ze in ieder geval op de volgende dingen:

 • Kleur
 • Model
 • Trend van het moment.
 • De gelegenheid waarvoor we deze willen kopen.
 • Materiaal
 • Indeling van de tas.

Voor een vrouw moet een handtas nog steeds functioneel zijn. Per slot van rekening moeten er allerlei spullen in vervoerd worden. Denk maar eens aan sleutels, make-up, deodorant, portemonnee, smartphone en allerlei andere zaken.

Daarnaast is een handtas ook persoonlijk. Het moet iets zeggen over jou als vrouw. Dit wordt onder andere bepaald door de vorm van de handtas, de kleur en wat erin zit.

Tassensjop.nl

Dit artikel is mogelijk gemaakt door tassensjop.nl. Tassensjop.nl is jouw webshop waar je voor de prijs van een standaard handtas, handtassen van luxemerken kunt kopen. De kortingen lopen op tot 70%, waardoor je voor weinig geld de handtas van jouw favoriete merk kunt kopen. Een handtas online kopen doe je dus bij tassensjop.nl.

Van studentenhuis naar grote-mensen-woning

Een huis inrichten is niet een eenmalig iets, maar een proces dat je hele leven zou moeten duren. Je huis is de spiegel van je jezelf en over tien jaar ben je hopelijk geen student meer. Je wordt volwassener en gaat misschien andere interesses krijgen. Dit zou je terug moeten zien in de inrichting van je huis, want het zou moeten voelen als een warme, precies passende jas om je lijf. Om de paar jaar een nieuwe lamp of nieuwe sierkussens online kopen is niet voldoende. Toch hebben veel mensen hier moeite mee. Wij helpen je op weg en geven je tips voor je huis als je de 30 nadert.

Posters

In een typische tienerkamer vind je posters op de muur geplakt. In studentenkamers kan dit ook nog wel het geval zijn, maar wil je een volwassen huis, dan kun je de niet-omlijste posters beter van de muren halen. Ben je toch gehecht aan je posters? Koop dan een kader voor een direct chiquere uitstraling.

Plastic planten

We moeten eerlijk zijn: sommige nepplanten lijken zo echt dat ze ermee weg komen, maar de goedkope nepplanten moeten de deur uit na je dertigste levensjaar. Ben je niet zo goed in het onderhouden van planten, ga dan voor vetplanten of cactussen. Deze soorten zijn haast niet dood te krijgen.

Lelijke verlichting

Verlichting is vaak een ondergewaardeerd onderdeel van het interieur, maar o zo belangrijk. Het zorgt voor gezellig- of ongezelligheid. Kijk goed rond en vervang alle TL-buizen en witte verlichting voor gezellige, gedempte verlichting. Ga het liefst voor spaarlampen, want die gaan veel langer mee én zijn beter voor het milieu!

Games

Boys wil be boys en ook al is je man over de 30, de kans is groot dat hij nog steeds regelmatig gamet. De kans is ook groot dat hij overal zijn consoles laat slingeren. Zorg dat ze voortaan netjes opgeborgen zijn in je nieuwe, volwassen huis en schaf bijvoorbeeld een mooie mand aan om het hem makkelijker te maken.

Studentenkorting Amsterdam

Als student is het leven duur genoeg, wanneer je al je vaste lasten hebt betaald dan blijft er weinig meer over om leuke dingen te gaan doen. Wie heeft er nou nog geld over om lekker sushi te gaan eten of om te gaan paintballen. Gelukkig heeft AmigoAmigo.nl voor studenten elke dag wel een aanbieding zodat studenten toch deze leuke dingen kunnen blijven doen. Acties die wij de afgelopen maanden hebben gehad zijn:

 • onbeperkte sushi
 • paintballen
 • voordelig ontharen
 • Ferrari rijden
 • Helikopter vlucht over Amsterdam of Rotterdam
 • Slipcursus
 • en nog veel meer..

AmigoAmigo is een studentenplatform die zich richt op jongeren van 18 tot 25 jaar die van het leven willen genieten zonder daarvoor droog brood te moeten eten. Alle deals die wij aanbieden zijn met minstens 50% korting en lopen op tot 90%. Studentenkorting is het hoofddoel van onze website. De acties verschillen van goedkoop onbeperkt sushi eten voor een gunstige prijs tot paintballen met 80% korting. De acties verschillen van dag tot dag en worden bepaald door waar onze doelgroep om vraagt. Deze bereiken wij via onze maillijst of via social media zoals Facebook en Twitter.

Buiten het aanbieden van kortingen voor onze 150.000 leden helpen wij ze ook met het vinden van een stageplaats, bijbaan of startersfunctie. Doordat AmigoAmigo stevige connecties met verschillende bedrijven heeft en een groot ledenbestand helpen wij ze bij elkaar te komen. Studenten kunnen solliciteren via onze website of wij benaderen ze actief wanneer wij merken dat een bepaalde kandidaat geschikt is voor de vacature die door een opdrachtgever bij ons wordt neergelegd. Door deze koppeling hebben wij al honderden studenten aan een baan geholpen het afgelopen jaar alleen al.

Al met al is AmigoAmigo een studentenplatform wat er alles aan doet om het studenten zo gemakkelijk mogelijk te maken. AmigoAmigo bestaat sinds 2011 en groeien sindsdien zeer hard. De komende tijd gaan wij er alles aan doen om nog meer studenten te bedienen met kortingen en met het vinden van een leuke stageplaats, bijbaan of startersfunctie. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat alle studenten in Nederland een leuke, rustige en vooral gezellige studententijd tegemoet gaan zonder zorgen en met een stageplaats!

Meer Directories