ARTIKEL PLAATSEN

* Hier vindt u uitleg over hoe u een artikel kunt plaatsen op Artikel Linkruil. Lees dit goed door. Kijk op de spelregels waar u aan dient te voldoen.*

Als u een artikel wilt plaatsen op Gratis Backlinks dan moet u zich eerst registreren. Dit is volledig gratis. Om u te registeren klikt u rechts in de sidebar op Registreren.

Registreren

Wanneer u dit heeft gedaan komt u op de volgende pagina terecht:Venster registeren

Kies hier de naam die u wilt gebruiken. Deze zal zichtbaar zijn bij ieder bericht dat u op deze site plaatst. Vul ook een geldig e-maildres in. Hier zullen uw inloggegevens naartoe gestuurd worden. (Het kan zijn dat deze mail in uw spam folder of ongewenste berichten folder terechtkomt, wanneer u gebruikmaakt van gmail.com of outlook.com. Dat is vrij standaard bij berichten afkomstig van WordPress sites. U kunt deze e-mails met een gerust hart aanmerken als veilig of vertrouwd 😉 ). Met deze gegevens kunt u inloggen op de site.

Nadat u bent ingelogd op de backend van de site dan krijgt u in het dashboard de volgende melding te zien:

Wijzigen-wachtwoord

U kunt uw wachtwoord aanpassen, in een voor u makkelijker te onthouden wachtwoord, maar dat raad ik u niet aan. WordPress genereert namelijk automatisch zeer sterke wachtwoorden, die zeer moeilijk door hackers te raden zijn. In plaats van het aanpassen van uw wachtwoord, kunt u ook uw e-mailbericht opslaan op uw computer, zodat u altijd makkelijk toegang hebt tot uw inloggegevens.

Nu dat u uw keuze heeft gemaakt klikt u in het menu op Berichten en daarna op Nieuw bericht. U kunt nu beginnen met maken van uw bericht.

Bericht-maken

Voer eerst een titel in voor uw artikel. Begin daarna met het schrijven van uw bericht. Om het uzelf makkelijker te maken, kunt u uw artikel ook eerst in Word typen, inclusief koppen, om deze daarna in de berichteneditor te plakken. Als u een link wilt toevoegen (bijvoorbeeld naar uw eigen site), selecteert u de tekst waar de link moet komen. Vervolgens klikt u in het Wysiwyg menu op de volgende knop:

link-toevoegen

Nu verschijnt het volgende venster:

venster-link-toevoegen

Hier kunt u de URL van uw website invullen. Kopieer dit vanuit de browser, zodat u het volledige webadres invult en plak het in het invoerveld van het venster. U kunt de link ook een titel geven. Klik vervolgens op de knop Link toevoegen en de link is toegevoegd.

Aan de rechterkant kunt u nu aanvinken onder welke categorie uw artikel moet komen te staan. Als uw categorie er niet bij staat, kies dan voor overige.

VOORDAT U UW BERICHT INZEND.

Voordat u uw bericht inzend is het van belang dat deze voldoet aan de SEO eisen. Onder de Wysiwyg editor ziet u een ander venster:

Wordpress-SEO

Vul achter Focus zoekterm de belangrijkste zoekterm in voor dit artikel. De SEO titel kunt u laten zoals het is, tenzij eronder vermeld staat dat het uit te veel tekens bestaat, dan dient u deze titel in te korten. Vul ook de Meta-omschrijving in. Deze mag maximaal ui 156 tekens bestaan. Laat de zoekterm hier ook in voorkomen. Als u dit alles heeft gedaan, dan klikt u op de blauwe knop Inzenden voor review. Nu kunt u zien of uw artikel voldoet aan de SEO eisen.

Controle-SEO

Is deze cirkel niet groen maar oranje of rood? Dan voldoet uw bericht niet en moet u wijzigingen aanbrengen. Welke wijzigingen dit zijn kunt u zien onder het tabblad Pagina analyse in het WordPress SEO door Yoast venster.

Analyse-SEO

Als u uw aanpassingen heeft aangebracht en uw artikel voldoet aan de SEO eisen, dan wordt deze eerst door ons gekeurd. Als uw bericht is goedgekeurd krijgt u van ons een bericht dat deze is gepubliceerd.

Veel plezier met het schrijven van artikelen voor uw website of evenement.

Wilt u een artikel inzenden met adult content? Neem dan eerst contact met ons op.